Home / Zenski Kutak / Baš na Bajram i to na kućnom pragu: DALILA PLAČE KAKO MALO DIJETE, GOTOVA JE, pući će joj srce zbog ovoga (FOTO)

Baš na Bajram i to na kućnom pragu: DALILA PLAČE KAKO MALO DIJETE, GOTOVA JE, pući će joj srce zbog ovoga (FOTO)

Nekadašnja pobjednica rijalitija “Parovi”, Dalila Dragojević, objavila je nedavno na Instagramu kako je provela Bajram i kako se iplakala na kućnom pragu.

Huso Mujiće je bio nenajavljen – za nju. Ali se zato dogovorio sa njenim suprugom, Dejanom Dragojevićem, s kojim je izabrao prsten koji je poklonio svojoj mezimici.

Foto, Instagram

– Bajram Šerif Mubarek Olsun. Jutros sve standard. Odlazak muškaraca u džamiju, povratak iz džamije na kafu. Mi odlazimo kod babe da ga vidimo i čestitamo Bajram. Vraćamo se kući. Ja idem malo da odremam jer nisam spavala cijelu noć. Zaspem. Čujem zvono. Izlazim iz kuće, kad na vratima Deki kaže: “Vidi ko se sakrio”, ja pogledam kad ono moj babo se sakrio iza balona i cveća. Eh, bože, koliko sam se isplakala. Najljepši Bajram ikada. Dobila sam i zlatni prsten (kaže Deki da su ga birali zajedno)! Ljudi, puca li srce od sreće? Ako puca, ja sam već danas gotova – napisala je Dalila u opisu fotografije.

Novi.ba

About bitneinfo_admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete i da će ići dokt

“Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *